Πιστοποιημένη παραγωγή
ροδιού από το 2008
Δραστηριοποιούμαστε με την καλλιέργεια Ροδιάς στο ιδιόκτητο «Κτήμα Αγγελή» στην Χλόη Μαγνησίας. Παράγουμε με μεράκι και αγάπη τους κατακόκκινους καρπούς της ποικιλίας Wonderful, τους συλλέγουμε σχολαστικά και τους επεξεργαζόμαστε.
200+

Σημεία διανομής

Πανελλαδικά

14+

Χρόνια εμπειρίας

Της οικογενειακής μας επιχείρησης

6+

Χρόνια λειτουργίας

Καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής φυσικού χυμού ροδιού

2020

Break a Pom

Νέα σειρά προϊόντων με βάση το ρόδι

Με γνώμονα την ποιότητα & τη γεύση

Ξεκινήσαμε διαθέτοντας το ρόδι ως φρούτο(νωπό), όπως και συνεχίζουμε. Θέλοντας να προσφέρουμε και σε άλλες μορφές τον φυσικό πλούτο του ροδιού και με όχημα πάντα την ποιότητα το 2016 δημιουργήσαμε την δική μας καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής φυσικού χυμού ροδιού.

Έτσι παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε τον 100% Φυσικό Χυμό Ρόδι Οικογένειας Αγγελή, αποκλειστικά από δικά μας ρόδια πιστοποιημένης καλλιέργειας. Θέλοντας να χαρίσουμε γευστικές επιλογές γεμάτες αντιοξειδωτικά από το 2020 προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων προϊόντων όπως ρόδι καθαρισμένο(σποράκια), μαρμελάδες, chutney, χυμούς και έλαιο ροδιού χρησιμοποιώντας ως βάση αποκλειστικά τον πολύτιμο καρπό μας.

Στο εργαστήριό μας εφαρμόζεται αυστηρά Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων HACCP.

Η Φιλοσοφία μας
Μια πολύ ιδιαίτερη εταιρική φιλοσοφία και κοινές αξίες διέπουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες και αποτελούν τη βάση της ύπαρξής μας.
Πιο συγκεκριμένα στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε την απαίτηση, από την πλευρά του καταναλωτή, για συνεχή διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων. Η απαίτηση αυτή δημιουργεί τη δέσμευσή μας για την επίτευξη και διατήρηση της επιθυμητής και υποσχόμενης ποιότητας, παρέχοντας την δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει τα άριστα χαρακτηριστικά του Ροδιού που δόθηκαν από την ίδια την φύση.

Φιλοδοξία, υπευθυνότητα και αμοιβαίος σεβασμός δεν είναι απλές λέξεις, αλλά καθημερινές πρακτικές για εμάς.