Στην πολύ σημαντική έκθεση Food Expo που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών από την πανδημία, συμμετείχε η οικογεbteak a pomνειακή επιχείρηση «Οικογένεια Αγγελή» από τη Χλόη.

Η επιχείρηση παρουσίασε στην έκθεση όλα τα καινοτόμα προϊόντα της με βάση το ρόδι και τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης πολλών καταναλωτών σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο.

Πριν 5 χρόνια η επιχείρηση που διατηρεί κτήματα με ροδιές στη Χλόη, προχώρησε στην επεξεργασία, χυμοποίηση και εμφιάλωση κάνοντας πράξη τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τη μεταποίηση και την καινοτόμα επιχειρηματικότητα.

Χυμός από ρόδι 100% καθώς και χυμοί με ρόδι που συνδυάζονται και με άλλες γεύσεις, μαρμελάδες, και σάλτσες από ρόδι είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα μας που κυκλοφορούν σε καλαίσθητες γυάλινες και πλαστικές συσκευασίες.

Μέσα σε μια πενταετία των δίκτυο πωλήσεων της επιχείρησης έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα και οι καταναλωτές τα προϊόντα της τα βρίσκουν σε τοπικά ντελικατέσεν, e-shop, καφέ-μπαρ, οπωροπαντοπωλεία, μίνι μάρκετ.

Η πενταετής δράση της επιχείρησης με έδρα την Χλόη Μαγνησίας, παρουσιάζεται μέσα από την διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση της Food Expo Digital 2021 η οποία διεξήχθει από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2021.