Για 3η χρονιά φέτος το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε το γαστρονομικό φεστιβάλ Πηλίου όπου πολλές επιχειρήσεις από την Θεσσαλία έδωσαν το παρόν.

Το γαστρονομικό φεστιβάλ Πηλίου πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία έχει γίνει θεσμός και λαμβάνει μέρος στην Πορταριά Πηλίου κάθε χρόνο. Φυσικά συμμετείχε με δικό της περίπτερο και η οικογενειακή επιχείρηση «Οικογένεια Αγγελή-Ρόδι Αγγελή» από τη Χλόη Μαγνησίας.

Η επιχείρηση παρουσίασε στο περίπτερο του φεστιβάλ όλα τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς «Break A Pom» με βάση το Ρόδι και τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης πολλών καταναλωτών σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο.

Στο φεστιβάλ υλοποιήθηκε από την «Οικογένεια Αγγελή-Ρόδι Αγγελή» επίδειξη καθαρίσματος ροδιών, τρόποι παραγωγής χυμού ροδιού στο σπίτι αλλά και τρόποι ορθής διατήρησης όλων των υποπροϊόντων του ροδιού.

Η οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί κτήματα με ροδιές στη Χλόη Μαγνησίας από το 2008 μετέφερε μέσω αυτής της ενέργειας στους καταναλωτές που παρευρέθηκαν όλη την τεχνογνωσία τους πάνω στο κομμάτι του ροδιού.

Ντόπιος χυμός από 100% ρόδι καθώς και χυμοί με ρόδι που συνδυάζονται και με άλλες γεύσεις, μαρμελάδες και σάλτσες χωρίς ζάχαρη από ρόδι είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα τους που κυκλοφορούν σε καλαίσθητες συσκευασίες.

Το δίκτυο πωλήσεων της επιχείρησης έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα και οι καταναλωτές βρίσκουν τα προϊόντα της μόνο σε τοπικά καταστήματα ντελικατέσεν, e-shop, καφέ-μπαρ, οπωροπαντοπωλεία, μίνι μάρκετ καθώς και σε take away cafés.

Πληροφορίες: Οικογένεια Αγγελή-Ρόδι Αγγελή, Χλόη Μαγνησίας, Kιν.: 697 383 3959, 697 975 5559