Η οικογένεια Αγγελή, με γνώσεις, με αγάπη και μεράκι έχουν φτιάξει για εμάς φυσικό χυμό ρόδι, χωρ;iς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη!

Από τη παραγωγή κατευθείαν στη κατανάλωση!

Η γεύση του εκπληκτική και η χρησιμότητά του στην υγεία μας σημαντικότατη!

Πίνοντας χυμό από ρόδι τα οφέλη για την υγεία και το δέρμα σας είναι πάρα πολλά. Πόσιμο, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στην κυκλοφορία του αίματος από το σώμα. Σε σύγκριση με άλλα φρούτα , τα ρόδια περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών . Περιέχει περίπου 3 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι και το πορτοκάλι .

Το Ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς στη μέση και την Άπω Ανατολή για πολλές χιλιάδες χρόνια . Είχε χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό για να θεραπεύσει ασθένειες όπως τα έλκη και διάρροια Είναι γνωστό για τη μείωση της αθηροσκλήρωσης, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες της καρδιακής νόσου . Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο της απόφραξης των αρτηριών που μπορεί να προκαλέσει τον περιορισμό της ροής του αίματος προς την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα “Δια τυρός” Καρακάνας, ενώ μπορείτε και να το απολαύσετε στο καφέ Duomo Γκλαβάνη με Κονταράτου!

Η οικογένεια μάλιστα κάνει και…delivery!

Ο χυμός τους με ένα τηλέφωνο φτάνει σπίτι σας!

Πηγή: volonakinews.gr