Η οικογενειακή επιχείρηση στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Στη Food Expo 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση ποτών και τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 18-20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλου συμμετείχε και φέτος η οικογενειακή επιχείρηση από τη Χλόη «Ρόδι Αγγελή».
«Δώσαμε το «παρών» στην Food Expo 2023, όπου παρουσιάσαμε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας στο καταναλωτικό και ευρύτερο κοινό. Η έκθεση διεξάγεται σε μια πολύ κομβική χρονική στιγμή, όπου οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια της πανδημίας έχοντας πλέον να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ενεργειακής κρίσης» τονίζεται από την οικογενειακή επιχείρηση.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια Ροδιάς στο ιδιόκτητο «Κτήμα Αγγελή» στην Χλόη Μαγνησίας.
«Παράγουμε με μεράκι και αγάπη τους κατακόκκινους καρπούς της ποικιλίας Wonderful, τους συλλέγουμε σχολαστικά και τους επεξεργαζόμαστε. Το 2016 δημιουργήσαμε την δική μας καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής φυσικού χυμού ροδιού.
Παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε τον 100% Φυσικό Χυμό Ρόδι Οικογένειας Αγγελή, αποκλειστικά από δικά μας ρόδια πιστοποιημένης καλλιέργειας. Θέλοντας να χαρίσουμε γευστικές επιλογές γεμάτες αντιοξειδωτικά από το 2020 προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων προϊόντων όπως ρόδι καθαρισμένο (σποράκια), μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, χυμούς σε νέες γεύσεις, ξύδι ροδιού και κρέμα βαλσάμικο ρόδι χρησιμοποιώντας ως βάση αποκλειστικά τον πολύτιμο καρπό μας» αναφέρεται από τους υπεύθυνους της επιχείρησης.
Τα γευστικά προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης από τη Χλόη Μαγνησίας προωθούνται στους καταναλωτές σε πάνω από 300 σημεία πώλησης πανελλαδικώς.

Πηγή: Εφημερίδα Θεσσαλία https://e-thessalia.gr/to-rodi-aggeli-symmeteiche-sti-food-expo-2023/