Ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο γεύσης σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε η οικογενειακή επιχείρηση Ρόδι Αγγελή συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που σημειώνει στην αναγνώριση και αποδοχή των γευστικών της προϊόντων.
Για δεύτερη χρονιά η επιχείρηση από τη Χλόη Βελεστίνου συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards® που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Το Ρόδι Αγγελή απέσπασε χρυσό βραβείο για την κρέμα βαλσάμικο ρόδι και το ασημένιο βραβείο για τον φυσικό χυμό ρόδι για όλες τις συσκευασίες, δηλαδή των 250 ml, των 500 ml και του 1L.
Σημειώνεται πως στον ίδιο διεθνή διαγωνισμό η οικογενειακή επιχείρηση είχε λάβει και πέρυσι ένα χρυσό βραβείο για τον φυσικό χυμό ρόδι με σταφύλι και πορτοκάλι και ένα ασημένιο βραβείο για τη μαρμελάδα με ρόδι, φράουλα και μήλο.
«Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα προϊόντα μας από το ρόδι βραβεύονται σε διεθνή διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο» τονίστηκε από τους υπεύθυνους της οικογενειακής επιχείρησης Ρόδι Αγγελή. Οι ίδιοι πρόσθεσαν πως «η ποιότητα και η γεύση των διαφόρων μας ειδών από το ρόδι, όπως ο φυσικός χυμός, οι κρέμες, η μαρμελάδα, κερδίζουν τους καταναλωτές. Οι βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μας»
Από το 2008 η οικογένεια Αγγελή καλλιεργεί εκτάσεις με ρόδι στη Χλόη Μαγνησίας, ενώ από το 2016 λειτουργεί καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης του χυμού ροδιού.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ  https://e-thessalia.gr/dyo-diethni-vraveia-gia-to-rodi-aggeli/